23 mai, 2010

Premiu de excelenta pentru PATRIE DE UNICA FOLOSINTA
La Gala premiilor media de excelenta Realitatea TV Cluj mi-a acordat aceasta distinctie pentru ultima mea carte. Ma surprinde orice eveniment in care o carte devine subiect principal macar pentru o clipa. Multumesc prietenilor de la Realitatea TV pentru ca in aceste momente de criza au premiat o carte si nu un potentat din administratie ori vreun om de afaceri. Ei sunt o cutie de rezonanta deschisă pentru orice idee noua sau om care are ceva de spus.

5 comentarii:

 1. Patrie de unica folosinta pentru POLITICIENI banuiesc , realitatea TV este o emisune care stimuleaza DROGUL politic dar adevarul nu l incurajeaza decat negativ.........nimic pozitiv, imi amintiti o emisiune pozitiva care sa exprime pozitiv experenta cuiva, cred ca PRO tv e mai de incredere si TVR........SANATATE!

  RăspundețiȘtergere
 2. Dincolo de glumă, felicitări pentru carte şi premiu...

  RăspundețiȘtergere
 3. Aveţi grijă să nu vă ia Guvernul cartea... Se aude că a pus rău la scutecele absorbante de unică folosinţă, poate vă va lua şi Patria de unică folosinţă... :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna ziua,
  Realizez o cercetare sociologica care implica raspunsul blogerilor. Va rog sa imi raspundeti la chestionarul din link-ul de mai jos.
  Multumesc foarte mult !
  https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHBLWUc1eWM4TnYzdXhCUG82NVBCRnc6MQ&ifq

  RăspundețiȘtergere
 5. D-le Dancu, felicitari pentru carte si premiul de excelenta. Titlul cartii dumneavoastra imi aminteste de o alta carte: PATRIA DE LUX. Din cate stiu, n-a fost publicata niciodata, a circulat doar asa, pe sub mana. Iar autorul, Iuliu Maniu, a primit ca premiu si recunoastere, Sighetul.
  Si aproppo, cunoasteti lucrarea mai sus ?
  Sa auzim numai de bine!

  RăspundețiȘtergere

La 65 de ani de prezență a României în UNESCO

  Excelențele voastre domnilor miniștri, Excelența voastră, doamna consilier prezidențial, Excelențele voastre, doamnelor și domnilor am...