21 august, 2023


 Cine construiește un drum, deschide o cale spre viitor și spre noi înșine.

Via Transilvanica este proiectul care ne arată că trebuie să ne învingem lehamitea și dezamăgirile viselor prăbușite și să căutăm parteneri și idei pentru că acest lucru poate schimba destinul României.
Este o cale spre ceilalți, invitați să vină spre noi, dar și o cale spre redescoperirea cărărilor dintre noi, mai ales a celor năpădite de iarbă, cum spunea Bartolomeu Anania.
Frații Ușeriu și miile lor de prieteni ne arată că deșertul social de azi poate fi însuflețit și populat cu oaze, dacă există dedicare, perseverență și conștiința faptului că destinul nostru este în mâinile noastre, dincolo de prostie sau de îngheț politic, dincolo de nepăsare și de pesimism, important fiind să nu faci parte din nepăsarea generală.


🫶 Haideți să fie Via Transilvanica drumul care NE unește și să votăm pentru ca acest proiect extraordinar să câștige Premiul Public Choice Award 2023 în cadrul Europa Nostra Award, cea mai importantă competiție de recunoaștere a valorii patrimoniului cultural din Europa!
Votați aici până cel târziu în 28 august
👇Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu striga niciodată ajutor

Am regăsit azi într-o librărie un volum apărut în pandemie, scris de Mircea Cărtărescu. Mi-am dat seama că m-a ajutat în pandemie pentru că ...