10 iulie, 2012

ACASĂ



De vreo câteva săptamani nu pot scrie un rand. Multi prieteni mă suna și ma intreaba de ce nu gasesc nimic nou pe blogul meu. Am inceput vreo 10 articole. Insă imaginea aceasta vorbeste mai bine decat orice inlănțuire de gânduri. Vorbeste despre ... noi.






18 comentarii:

  1. e viguroasa babuta inca, mai dureaza putin pana se termina

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) este atat de amuzanta fotografia cu babuta care incearca sa traga acel animal de 10 ori mai grea ca ea, dar nu se lasa infruntata de greutate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania incercand sa traga , la deal , carutza USL-ului...foarte trist

      Ștergere
  3. Megeti la referendum , domnule profesor Dancu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, merg sa votez, cu siguranta. Nu vreau sa voteze altii in locul meu!

      Ștergere
  4. Inseamna ca aveti siguranta ca vor vota altii in locul dumneavostra , ilegal adica , daca nu mergeti sa iasa la numar ce trebuie ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se intampla asta la noi. Votul este un drept si o sarbatoare a democratiei. Imi sugerati ca nu ar fi bine sa merg la vot?

      Ștergere
  5. Bineinteles ca nu , din tot ce s-a pregatit , inclusiv sectii de votare in restaurante si hoteluri , trebuie sa fiti cat mai multi . Mare pacat ca se intampla asa ceva .

    Asta e democratie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boicotul este un calcul politic. Doar participarea arata balanta atitudinilor. Credeti ca este normal sa nu îti spui parearea cand ai ocazias .Exact asta este democratie! Doamna Doina, nu va suparati, cei care il apara pe Traian Basescu trebuie sa voteze.

      Va spun eu, sociologic, este aproape imposibil sa se valideze referendumul, dar daca se valideaza nu e o tragedie, este vointa poporului ca si in 2007. Credeti ca este normal ca Presedintele ales sa fie vaduvit de voturile pe care le are in mod real, numai pentru a bloca un mecanism democratic?

      Va luati dupa sondaje si nu aveti incredere ca Traian Basescu poate castiga?

      Cat timp vom fi atat de orbiti de pasiuni politice nu vom putea sa construim normalitatea. Va doresc sa vi se indeplineasca dorinta!

      Ștergere
    2. Pacat ca un om de anvergura dumneavoastra intelectuala face un asemenea joc !

      Ștergere
    3. Normalitatea cu un Ponta , plagiator dovedit , si cu un Antonescu orbit de dorinta de a fi presedinte cu orice pret , desi el a intrat in Parlament cu mai putin de 10.000 de voturi ?

      Scuzati-ma , nu avem aceeas scara de valori !

      Ștergere
  6. Ati vazut documentul semnat de Ponta & Co . pt desfiintarea DNA , ANI , CCR , domnule profesor ?
    Despre ce normalitate si democratie vorbim ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este nici o normalitate în Romania.
      Doarmintea noastra ii imparte pe politicieni in buni si rai. Textul pe care il public astazi este atitudinea mea, dar dvs, stimata Doamna, puteti sa va iluzionati ca avem scale diferite de valori.

      Ștergere
  7. Sigur avem scale diferite de valori , o prefer pe Monica Macovei lui Victor Ponta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbiti despre oameni, nu despre valori.Monica Macovei a fost ministru al Justitiei si nu a lasat nimic in urma. Doar vorbe, vorbe, vorbe. Dar nu cred ca merita sa polemizam, chiar si amical, pe subiectul Macovei. Cedez, este un subiect care nu ma intereseaza si este destul de trist. M-am bucurat sa comunicam!

      Ștergere
  8. De ce credeti ca toti suntem stupid people ?

    Ce lasa in urma Victor Ponta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, stimata Doamna. Am ajuns sa discutam despre oameni si sa-mi puneti intrebari stupide. Va raspund totusi, Ponta nu lasa inca nimic semnificativ in urma dupa 3 luni de guvernare. Poate doar un scandal de plagiat. Dar asta credeti ca ajuta la discutia noastra? Din pacate, eu cred ca nu! Sunt satul de partizanate, indiferent din ce parte vin. IMi cer scuze, dar chiar o sa incheiem discutia, prin vointa mea, dar daca va ajuta, considerati ca v-am dat dreptate.

      Ștergere
  9. In mandatul Monicai Macovei s-au elaborat Legea privind CSM , Legea privind organizarea judecatoreasca , Legea privind statutul magistratilor , Legea ANI .

    Nu mai este ninic de adaugat si va multumesc pentru sinceritate , domnule profesor .

    RăspundețiȘtergere

Nu striga niciodată ajutor

Am regăsit azi într-o librărie un volum apărut în pandemie, scris de Mircea Cărtărescu. Mi-am dat seama că m-a ajutat în pandemie pentru că ...