22 ianuarie, 2010

Rezultatele lui Ion ILIESCU la CLUJ

Mult iubite tovarase Presedinte, Ion Iliescu

Va informam, cu deosebit respect, ca rezultatele Dumneavoastra, mult iubite si stimate Presedinte de Onoare, in judetul Cluj sunt mult mai slabe decat rezultatele noastre, ale carcotasilor de marginime.

Astfel in 1996

Ion Iliescu Judetul Cluj 67.149 voturi 15,29%

Ion Iliescu in anul 2000 71.129 voturi 18,30%

Cu modestie, Domnule Presedinte, eu, cel despre care spuneti ca nu ma pricep la munca politica, singura dată când am candidat pentru o funcţie publică a fost în anul 2004, la alegerile pentru Parlamentul României, am obţinut 82.558 voturi, adică un procent de 25% din voturile valabil exprimate in judetul Cluj.



In municipiul Cluj-Napoca, Ioan Rus, arogantul, a obtinut in 2004 61.584 voturi, adica vreo 44%

Imi cer scuze domnule Presedinte dar iata ce rezultate ati obtinut DVS in Cluj Napoca:



1996 ION ILIESCU 22.083 voturi (11%)

2000 24.611 voturi (13,33)



Toate sub 20%, pe Dumneavoastra v-au umilit toti, Domnule Presedinte



Va dorim sanatate si mult succes in munca organizatorica.

Onoare muncii!


Teoreticianul


PS. Unii rauvoitori ar spune ca Dumneavoastra ne trageti in jos la Cluj. Eu nu cred, pe Dumneavoastra lumea va iubeste doar tradatorii de tara si neam au neobrazarea sa va puna la indoiala unanimitatea.

PS2. Ce spuneti de o dedicatie muzicala ... doar e weekend, tovarasi.


PS3. Autodenunt: uneori ascult OCS (adica "Omul cu sobolani"), insa piesa asta este corecta ideologic

19 comentarii:

  1. Buna seara, stiu ca nu trece de moderare dar totusi, in opinia mea acest batrin bolsevic ,la Iliescu ma refer,-domn nu o sa ii spun -ar trebui sa ii fie rusine.Locul sau ar fi nu pe micul ecran ci in fata unei instante pentru crimele savarsite.Felicitari mult blamatilor pesedisti din grupul de la Cluj care au dat un inceput de fata umana PSD.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru ca ati ridicat zabrelele moderarii de la intrare.In eventualitatea in care ati decide infiintarea unei formatiuni autentic social democrate zonale care sa reprezinte Transilvania , Bihorul, maramuresul si Banatul ,poate nu ati pierde iar ani buni in incercarea de a reforma un partid croit dupa chipul si asemanarea lui Iliescu Kaghebensis.Un partid cu lideri de genul Vanghelie sau Hrebenciuc -scuze pentru sinceritate-este un partid nefrecventabil.Noapte buna si scuze pt.insistenta,pe mine chiar ma preocupa problema necesitatii unei stangi autentice.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru Gerula,

    si pe mine nu ma lasa sa dorm aceasta lasitate generala si conformismul jegos al tuturor celor care se mai inchina la idolii falsi din neocomunismul pe care-l parcurgem.
    Multam pentru gandul bun!

    RăspundețiȘtergere
  4. Et in Arcadia ego! Clujul este orasul meu de suflet,acolo mi-am petrecut anii studentiei, domnul Puscas i-a fost profesor fiului meu.In fine,eu fac alergie la rosul bunicutei kaghebiste dar in opinia mea grupul de la Cluj nu poate fi invinovatit ca nu a incercat reformarea PSD, cel mult pot fi invinovatiti ca nu au reusit.Eu va doresc succes in viitoarele demersuri politice si poate ca e timpul ca vremurile lui Titel Petrescu sa revina.Social democratie nu se poate face din limuzina Mercedes si nici in costum Armani sau se poate face si in aceste conditii daca un om politic are inteligenta sa constate
    ca maria sa, electoratul are niste asteptari de la el.Sincer,nici in celelalte partide lucrurile nu stau
    mult diferit,poate ca a sosit timpul marii deparatizari si a construirii unor partide autentice.Azi,exceptind un ONG numit UDMR , aceasta Ciociolina a politicii dambovitene, nu avem partide,avem gasti.Un partid modern presupune pelanga lideri de calitate de doctrina,ideologie, viziune prospectiva.Cand un Stoica sau un Dancu incearca sa le predea
    "emanatilor" abc-ul politologiei acestia sunt ostracizati si marginalizati cu orice pret.Noapte buna si tineti timona pe acelasi curs, aveti ca aliat dreptatea si teoria politica moderna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Noapte buna! As prefera sa fie mai multi din conducerea PSD care sa aiba curajul de a se exprima public, sa spuna public ceea ce spun pe la colturi sau acasa. Dar, exercitiul libertatii de exprimare si gandire libera este destul de rar permis in istorie iar eu nu pot sa nu recurg la folosirea acestui minunat dar. Pe care nu cred ca-l merităm...

    RăspundețiȘtergere
  6. Tovarasul Iliescu este un personaj politic depasit de evenimente dar din pacate prezenta sa pe scena politica este un centru de greutate puternic ce distorsioneaza si impune subiecte de discutie la fel de depasite. Cum poate un partid modern social-democrat sa fie actual cand dezbate realitati inexistente si duce o lupta de transeu cu fantomele comunismului?

    RăspundețiȘtergere
  7. D-LE DINCU!!!!
    AM CITIT INTEVIUL DVS, DAT CATRE MEDIAFAX.O RADIOGRAFIE PERTINENTA A CEEA CE SE PETRECE ACUMA IN PSD.CA SI CONJUDETEAN A DVS VIN CU URMATOAREA RUGAMINTE:NU INCETATI A SPUNE LUCRURILOR PE NUME, CEL MAI MARE LOVITURA PENTRU ILIESCU& COMP ESTE A SPUNE CE OMUL CREDE INTR-O ANUMITA STARE DE FAPT.ACEASTA NEGARE , DE CATRE ILIESCU SI AI SAI,A GRAVELOR PROBLEME A PSD-ULUI, ESTE O CUTUMA COMUNA A COMUNISTILOR, DE CARE NUMAI MOARTEA, I-I SCAPA.
    VA CITESC CE SCRIETI SI VA SPRIJIN(faptic nu pot!) IN CEEA CE FACETI!!!!

    ps. scrisoare catre ion iliescu, prea SUBTILA SI FINA, pentru a fi PERCEPUTA de ion iliescu....dar pentru ceilalti cine are OCHI sa CITEASCA.....
    S-AUZIM DE BINE!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. sper ca nu deranjeaza daca v-am preluat integral,cu citarea sursei.

    http://anonymusgerula.wordpress.com/2010/01/23/aparatcikul-kaghebist-si-teoreticianul-social-democrat-carcotas-din-marginime/

    Aseara era ora prea tarzie sa cer acceptul iar subiectul era prea incitant.Daca nu sunteti de acord, sterg threadul

    RăspundețiȘtergere
  9. daca psd ar scapa de alde iliescu, nastase, hrebe sau geoana ar putea deveni un partid de stinga veridic si modern. cum respectivii fac si desfac in continuare sansele de insanatosire sunt nule. asta e.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acum,sincer d-le Dancu, ce treaba mai are Iliescu? Omul e pensionar ,nu are nici o functie. Chiar nu inteleg atacurile din ultimul timp asupra lui;este un simbol al partitudului, este fost presedinte, ar trebui mai mult respect.
    Oare nu sunt altii care ar merita urecheati(gen nemuritorii baroni locali)?
    Aaaa mi-am adus aminte, ei nu pot fi deranjati ca aduc voturi,pe cand Iliescu nemaifiind implicat activ poate fi sacrificat pentru"multime".

    RăspundețiȘtergere
  11. Uhito,salut.Ceva imi spune mie ca in viitorul apropiat vom avea un nou partid social democrat zonal in Transilvania.

    RăspundețiȘtergere
  12. @creator
    Iliescu este blestemul istoric si nesansa poporului roman.Locul sau ar fi intr-o societate normala intr-o celula nu pe micile ecrane unde are pretentie sa dea lectii de democratie neaparat "originala".E adevarat, lectiile sale de de mocratie nu mai sunt asa de eficiente daca lipseste din ghearele cucuvelei kaghebiste ciomagul mineresc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Domnule Dancu, sunt unul din militantii tineri ai partidului, si sincer va spun ca am muncit in toate campaniile din 2005 incoace.Am facut numeroase sacrifici pentru a fi alaturi de acest partid in care eu cred, dar va ca dorinta colectiva este de a-l distruge. Daca sunteti un om de stanga va rog, binevoiti, nu va mai atacati cu Iliescu la tv. Injurati-va, comparati-va rezultatele, masurati-va procentele oriunde, dar nu in public. Face RAU. Atat stangii romanesti, psdului, cat si noua cei care muncim si care ne ducem in fata oamenilor sa-i convingem sa mearga la vot si sa voteze psd. Oricum sincer va spun putem sa-l numim pe Iliescu cum am vrea, dar nu putem sa-i contestam meritele, capitol la care dumneavoastra aveti carente majore.

    RăspundețiȘtergere
  14. "Potrivit legilor schimbării, orice lucru care şi-a atins extrema trebuie să se-ntoarcă înapoi."(I.Ching)

    RăspundețiȘtergere
  15. BALADA lui PROSTY-RAZBOINICUL VIOLET
    Pentru marea confruntare
    Nu fu singur Prostanacu’,
    Noaptea ii tineau candela
    Dragnea si cu Mihaiela ,
    Soacra sta ingenuncheta
    La icoane , se ruga
    Inainte de culcare ,
    Dumnezeu in a sa mila
    Ginerelui, ca-i prost tare.
    Fo trei neuroni sa-i dea .
    Diplomat de cariera ,
    fiind el un barbat cochet,
    nu transpira ca tot omul
    Iar atunci,cand rar o face
    transpira foarte discret
    cu o sudoare violet ..


    Pentru marea confruntare
    Nu fu singur Prostanacu’,
    Tatăl , din cer privea atent,
    Cu drag la scumpul sau fecior
    Cel sorocit sa randuiasca
    O tara si un biet popor
    Ce spera dinpre rasarit
    S-apara un izbavitor.
    Pe umar el avea o stea
    Si AKM-ul la picior
    pregatit sa ia-n catare
    Pe Manolea Aleodor.
    Diplomat de cariera ,
    fiind el un barbat cochet,
    nu transpira ca tot omul
    Iar atunci,cand rar o face
    transpira foarte discret
    cu o sudoare violet ..


    Pentru a-si intra in mana
    Pentru marea confruntare ,
    Insotit de alai mare ,
    De Crin si primarul neamt
    Ca sa-l vada toata tara ,
    Incretindu-si fruntea-ngusta
    A batut cu pumn in masa
    Si a spus: IO am decis,
    Voi vorbi la Timisoara .
    Bietul Prost propti caruta
    De un zid, apoi in sant
    Fu caruta rasturnata ,
    Huiduit de Piata toata ,
    Nu a mai putut vorbi
    Si cu coada pe spinare
    Fugi pe usa din dos ,
    Fuga este rusinoasa
    Insa este de folos.
    Diplomat de cariera ,
    fiind el un barbat cochet,
    nu transpira ca tot omul
    Iar atunci,cand rar o face
    transpira foarte discret
    cu o sudoare violet ..



    Pentru marea confruntare
    Nu fu singur Prostanacu’,
    Cu o seara inainte
    De ziua de joi aleasa
    Pentru marea confruntare,
    Fiindca avea capul gol ,
    A purces la relaxare
    In ograda lui Eol ,
    Unul din mogulii buni
    Ce lovise in Piratul
    Cu tot ce-avea in dotare,
    Lefegii cu ceafa groasa ,
    Ce muscau,zbierind amarnic
    Latrind pe televiziuni .
    Diplomat de cariera ,
    fiind el un barbat cochet,
    nu transpira ca tot omul
    Iar atunci,cand rar o face
    transpira foarte discret
    cu o sudoare violet ..



    Iata,marea confruntare ,
    Nu e singur prostanacu’
    Vin coloana dupa el
    Ponta,Nica , draga Miha
    Si Poietul Portofel.
    Grav se infoie in pene
    Prosty, rosu ca gotcanul,
    Sa il vada tugulanul ,
    Pe el, cel dorit de rusi ,
    Cel ce a jucat trei seturi
    Si un pic cu George W.Buch.
    Diplomat de cariera ,
    fiind el un barbat cochet,
    nu transpira ca tot omul
    Iar atunci,cand rar o face
    transpira foarte discret
    cu o sudoare violet ..

    A sosit si adversarul ,
    blestematul de Pirat
    cu aer preocupat .
    Pare foarte speriat ,
    Se intreaba, ce-o fi oare
    In zilele urmatoare ,
    De va pierde batalia
    Isi va cumpara andrele
    Sa impleteasca fulare
    Sau va fi drumet pe mare.
    Il urmeaza si sotia ,
    Fetele ii stau aproape
    Iar in urma lor ,usor
    Paseste Aleodor .

    DACA va intereseaza ,
    ce a fost, ce va urma
    nu uitati sa cititi maine

    CRONICI DIN GERULIA
    http://gerulia.ning.com/forum/topics/balada-lui-prosty-razboinicul

    RăspundețiȘtergere
  16. @Niculae Moromete
    Va respect pentru convingerile dvs.si va propun sa meditati asupra meritelor reale ale lui Iliescu[domn nu pot sa ii spun]:
    -confiscarea revolutiei romane si convertirea ei in lovitura de stat;
    -genocid impotriva propriului popor prin intermediul cacialmalei teroristilor;
    -asasinarea dupa un simulacru de proces al sotilor Ceausescu ;
    "noimuncim, nu gandim"
    - mineriadele ,cimitirul de la Straulesti,infernul de la Turnu Magurele.
    -"noi nu ne vindem tara", o furam pe felii.
    - cel sarac si cinstit a patronat devalizari de banci, privatizari frauduloase.
    -compromiterea deliberata a sansei istorice de realipire a Basarabiei la patria mama.
    Domnul Dancu este prea indulgent cu batrinul edec kaghebisto-comunistoid.Va doresc noi succese in calitatea de entuziast militant PSD si ,sub titlu de ipoteza,ar fi posibil ca maine sa reusiti sa va indreptati privirile spre viitor si sa va gasiti alte modele politice de urmat.

    RăspundețiȘtergere
  17. Domnule Hâncu, eu cunosc nişte pesedişti de rând. Domule, vă informez că sunt numai cu ochii după furat.
    Dumeata pari un tip rezonabil şi mă mir cum de îţi închipui că ce a fost va mai fi. Domnule, comunismu' a murit de cel puţin 20 ani. Ăştia nu sunt comuniştii de ăia care erau pe vremuri, nu; ăştia sunt nişte corcituri de ţigani care vor să aibă serviciu la stat ca să poată freca menta pe bani mulţi.
    Eu dacă nu confirmă PDl-ul, voi trece la liberali si chiar la regalişti. În niciun caz nu admit ca acest partid de cocălari să mai ajungă la conducerea ţărişoarei noastre.
    Eu sincer te consiliez să te lepezi de nenorociţii ăştia, care cică sunt de stânga, dar în fapt sunt nişte hoţi ordinari.
    Praful să se aleagă de împuţiţii ăştia.

    RăspundețiȘtergere
  18. Funny draga gerula. auzi nu trece de moderare cand tu intaresti pozitia autorului. Va inselati domnule dancu daca va ganditi ca tot tineretul este anti-Iliescu. SUntem anti Vanghelie, anti basescu, anti boc, anti-cosmanca, anti videanu, anti tariceanu sau anti vladescu. Suntem anti hoti si incompetenti dar pro oameni politici. Cand astia fura like there's no tommorow stau si ma gandesc ca nici macar pentru un euro nu l-au acuzat pe Iliescu. Greu sa te compari cu asa ceva. Un om care a ales sa faca politica fara sa-si umfle conturile din banii populatiei. Fara Iliescu PSD-ul va muri iar eu ca om de stanga, neafiliat politic inca, sunt ingrijorat de o asemenea posibilitate.
    http://en.tackfilm.se/?id=1264253198434RA11

    Marius, Brasov, 29 de ani

    RăspundețiȘtergere
  19. Poate acceptă realitatea cifrelor. Deşi am puternice îndoieli. Este un afectiv.

    RăspundețiȘtergere

Nu striga niciodată ajutor

Am regăsit azi într-o librărie un volum apărut în pandemie, scris de Mircea Cărtărescu. Mi-am dat seama că m-a ajutat în pandemie pentru că ...