21 noiembrie, 2009

Bilant de campanie





























6 comentarii:

  1. Vreau sa vad si articole scrise in stilul dvs. pe 100 Ro,va invit sa intrati si sa va inscrieti la crearea celul mai mare blog scris in limba romana.Bafta,si va asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  2. SI DACA RAMURI BAT IN RAM
    SI IESE PROSTANACUL
    IMI BAG CEVA IN EL DE NEAM
    SI POPULAM IRAKUL
    - da la toata lista din telefonul tau -

    RăspundețiȘtergere
  3. postul de la Palatul Cotroceni nu ramane vacant, indiferent de nivelul pretendentilor. Alegerile nu sunt ca un concurs cu nota minima sub care nimeni nu poate fi castigator asa ca mai incercam o data. Cineva oricum va ocupa acest post.

    Ganditi cu mintea voasta, caci ganditul nu costa, in schimb poate aduce beneficii! Ganditi si apoi votati in cunostinta de cauza, dupa cum socotiti ca e mai bine pentru voi si pentru copiii vostri!

    http://gandeste.org/general/ganditi-si-votati/7662

    RăspundețiȘtergere
  4. Offtopic. Insa, dat fiind ca adresa dvs de mail care mi-a parvenit nu este valabila, n-am gasit alta cale de a va trimite mesajul pe care vi l-am promis ieri.
    Am fost onorata sa primesc o invitatie la lansarea cartii lui Ovidiu Hurduzeu, A Treia Forta: Economia libertatii - Renasterea Romaniei profunde (Ed. Logos), volum dedicat unui model economic alternativ celor doua mai cunoscute astazi, capitalismul consumist si comunismul centralizat. Doctrina celei de "a treia cai" este in prezent aplicata in mai multe parţi ale lumii si a eradicat saracia din mai multe regiuni din Spania si din Italia, regiuni astazi foarte prospere.
    Elementul de noutatea lucrarii reputatului economist consta in valorificarea modelului economic "distributist" teoretizat si experimentat intre cele două razboaie si in Romania de taranistul Ion Mihalache.
    Pentru inţelegerea conceptului de distributism si pentru discuţii sincere cu Ovidiu Hurduzeu si cu John Chrysostom Medaille, un teoretician american al conceptului, va invit sa cititi materialul atasat si sa participati la conferintele si lansarile de carte.

    Cateva fragmente din carte se gasesc aici:
    http://www.zf.ro/ziarul-de-duminica/cartea-de-economie-a-treia-forta-...
    http://www.zf.ro/ziarul-de-duminica/economie-a-treia-forta-economia-l...
    http://www.zf.ro/ziarul-de-duminica/economie-a-treia-forta-economia-l...
    http://www.zf.ro/ziarul-de-duminica/economie-a-treia-forta-economia-l...

    Conferinţe si lansari de carte vor fi la:
    Bucureşti, Universitatea Creştină "Dimitrie Cantemir", Marţi, 24 Noiembrie, ora 18
    Bucureşti, Teatrul Naţional, Tîrgul de carte Gaudeamus, Joi, 26 Noiembrie, ora 16
    Bucureşti, Sala Rapsodia, Joi, 26 Noiembrie, ora 20:45
    Iaşi, Universitatea Al.I.Cuza, Sîmbătă, 28 Noiembrie, ora 17


    Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Dancu,

    de ce nu le spuneti raspicat, la televizor, fostilor (?) coledzi ca scorurile de la exit-poll-uri (pentru Geoana exist-poll-uri) sunt absolut normale in conditiile in care scorul a fost atat de strans? Cum se spune: cand ne apropiem de 50/50 statistica moare..

    RăspundețiȘtergere

Nu striga niciodată ajutor

Am regăsit azi într-o librărie un volum apărut în pandemie, scris de Mircea Cărtărescu. Mi-am dat seama că m-a ajutat în pandemie pentru că ...