23 ianuarie, 2010

PENTRU CEI CARE SE INTREABA DE CE IL ATAC PE ION ILIESCU

ION ILIESCU "Stai liniştit, am contracarat cu Dâncu"


"În sală jovialităţi. Iliescu vorbeşte, aparte, cu Adrian Năstase şi Adrian Severin. Cu toţii la patru ace. Ştofă. Intră Marian Sârbu. Sindicat. În blugi şi geacă. Salută condescendent. "Uite-l pe domnu' care mă critică" zice Iliescu. "Nu eu..." spune Sârbu. "Aşa spune presa, domnule" insistă Iliescu. "Nu eu..." insistă şi Sârbu. "Stai liniştit, am contracarat cu Dâncu" rezolvă Iliescu. Sârbu respiră uşurat".

Ziarul Gandul
23 IANUARIE 2010
(martor ocular jurnalistul Marian Sultănoiu)


Deci:
Iata cum incepe o polemica dintre Grupul de la Cluj si Ion Iliescu

1. Cineva il contesta pe I Iliescu din zona lui de autoritate, o situatie dificila pentru un fan al unanimitatii
2. Presa il intreaba
3. El redirectioneaza atentia spre "suspectii de serviciu", Dancu si Rus
4. Clujenii raspund
5. Apare Vanghelie si cere sa fie dati afara din partid



NIMIC DE COMENTAT. POATE DOAR: "In the end, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends..."

6 comentarii:

  1. Sunt un tanar care crede (in dreptate, incepea un cantec :) in viziunea si principiile de dreapta. Am considerat, insa, intotdeauna ca e nevoie de un al doilea partener in jocul democratic. Am asteptat pentru asta de fiecare data ca stanga romaneasca sa se reformeze si sa devina acel partener necesar si important pentru consolidarea statului. Astept inca ca dreapta sa se unifice si sa se lepede de unele scursuri. Nu cred ca acest lucruri nu se pot face. Nu sunt doar vorbe mari, in schimb ele nu se vor face peste noapte, si nu se vor face fara oameni ca dumneavoastra, si deoparte si de alta. Continuati sa sperati si sa luptati, noi, de orice orientare am fi, avem nevoie de oameni ca dumneavoastra.
    Giani Popescu

    RăspundețiȘtergere
  2. citatul de la sfarsit face toti banii; oare de Martin Luther King i-ar fi placut tovarasului?

    RăspundețiȘtergere
  3. interesant. oricum, mai devreme sau mai tarziu oamenii se vor ridica peste conditia mentala actuala si vor sesiza izbitoarele diferente de conceptie si atitudine, moment in care probabil ca reforma va avea castig de cauza in paridul asta, acum atat de parlit. daca nu, cu siguranta stanga va fi reprezentata de o alta/noua forta politica.

    RăspundețiȘtergere
  4. m-ati FERMECAT DIN NOU!!
    FRUMOS SCRIETI!!!
    NU CEDATI , LA COMUNISTI SI NU NUMAI!!
    AL DVS CORNEL KOVACS
    BISTRITA

    RăspundețiȘtergere
  5. PSD trebuie sa revina la social-demcoratie autentica, prin oamenii sai:
    http://codrinscutaru.blogspot.com/2010/01/social-democratie-romanesca-autentica.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Vasile Dancu= un mare haiduc politic; Vanghelie=un mic catel(se potrivesc toate definitiile pentru catel din dex)-a se cauta pe goagal dex online. Va salut d-le Vasile Dancu!

    RăspundețiȘtergere

Nu striga niciodată ajutor

Am regăsit azi într-o librărie un volum apărut în pandemie, scris de Mircea Cărtărescu. Mi-am dat seama că m-a ajutat în pandemie pentru că ...